Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sims 3-Álomállások

(Figyelem!Az itt olvasható szöveget nem mi fogalmaztuk meg)

 

Tedd izgalmasabbá Simjeid dolgos hétköznapjait az új álláslehetőségek sokaságával! A The Sims? 3 Álomállások kiegészítővel Simed a város hősévé válhat, vagy a szomszédok életét is megkeserítheti. Munkálkodjon Simed bátor tűzoltóként, a város arculatát átformáló építészként vagy merész tetováló művészként. Vajon high-tech feltalálóként Simed zsebe tömve lesz Simoleonnal, vagy őrült tudósként nehezen összekuporgatott aprópénzből él? Felfedi majd a titkokat magánnyomozóként ujjlenyomatok vagy gyanúsítottak után kutatva? Jövőjük a te kezedben van!

ÚJDONSÁGOK
Most először követheted Simjeidet a munkába és irányíthatod cselekedeteiket!

  • Légy hős, vagy törj borsot a szomszédok orra alá tűzoltóként, magánnyomozóként, orvosként, szellemvadászként és így tovább!
  • Válaszd ki Simed karrierútját - a jó vagy a gonosz oldalán dolgoznak majd, kreatívan törekednek a sikerre vagy naplopóként kibújnak a felelősség alól?
  • Simed munkahelyi döntései megváltoztatják a várost és más Simekre is hatással lesznek. Építészként változtasd meg a város képét, vagy divatdiktátorként teremts új sikket a szomszédságban.
  • Szerezz új képességeket! Sajátítsd el a feltalálás, szobrászat és tetoválás művészetét, majd új képességeiddel keress több Simoleont!

The Sims 3 Álomállások? Információk

A Sims 3 Álomállások kiegészítő segítségével végre beleláthatunk Simeink dolgos hétköznapjaiba. Ahelyett, hogy munkába küldenénk őket minden nap, irányíthatjuk a lépéseiket, hozhatnak jó vagy rossz döntést. Simünk lehet tűzoltó, nyomozó, építész, szellemvadász, stylist, doktor, tetováló művész, szobrász, feltaláló. A munkába kísérés lehetőségét régóta hiányolták mind a játékosok, mind a fejlesztők. Akik a történeteket szeretik, biztosan élvezettel fognak nyomozóként rejtélyes ügyeket megoldani, vagy segítenek a túlvilági problémák megoldásában szellemvadászként. Azok, akik csak játszani szeretnek, biztosan szívesen segítenek majd hős tűzoltóként, vagy mentik meg a polgárok életét orvosként. Építészként és stylistként pedig a kreatívabb játékosok is szívesen tevékenykednek majd. (Valószínűsíthető, hogy a korábbi karrierek továbbra is nyúljáratként funkcionálnak, vagyis azoknál nem tudjuk munkába kísérni a Simet.)

Mindegyik karrierben egyedi tapasztalatra tehetünk szert.
A tűzoltóknak erősíteniük kell a kapcsolataikat és karbantartani a felszerelésüket, amíg a tűzoltó állomáson vannak.  Azonban amint megszólal a csengő, azonnal a tűz helyére kell sietniük, eloltani azt, törmelékhalmokat eltakarítani, kivinni a gyerekeket, megállítani a gázszivárgást és hőssé kell válniuk. A városod áldozatává válhat kisebb tüzeknek, hatalmas tűzvésznek és még földrengésnek is.
A stylistokat a szomszédok bérelhetik fel, hogy adjanak divattanácsot, teljes vagy részleges átalakítást végezzenek. Kiválaszthatod, hogy a Simek igazán jól vagy szörnyen nézzenek ki. Hatalmas erőt kapnak a játékosok a kezükbe, de az a képesség, hogy igazi ráncfelvarrást végezzenek a teljes városon, lenyűgöző és emellett jövedelmező is!
A nyomozóknak ügyeket kell megoldaniuk, és ehhez minden szükséges eszközt bevethetnek. Megvesztegetheted a másik Simet, ráveheted, hogy adja át az információkat, akár meg is verheted. A nyomok után való kutatás során betörhetsz házakba, de akár más aljas szándékkal is megteheted ezt, például ellophatsz tárgyakat bizonyítékként. A legtöbb esetben van némi "Simses fekete humor'.
Az építészeket a szomszédok bérelhetik fel meglévő otthonaik átalakítására. Például a leendő szülők megbízhatják Simedet, hogy építsen nekik egy gyerekszobát, vagy egy kezdő művész építtethet egy művészeti stúdiót. A lehetőségek rendszerének köszönhetően számos egyedi munkalehetőség áll majd Simed rendelkezésére.

3 új jártassággal ismerkedhetünk meg a kiegészítőben, ezek a feltalálás, a szobrászat és a tetoválás.
A tetováló szék használatával a játékban (vagy a helyi szalonban) a Simed tetoválhatja a szomszédjait, természetesen ezt is pénzért.
A tetoválási rendszer egy rendkívül erőteljes és új kreatív eszköz a játékosok számára. Több tetoválást is fel lehet vinni, akár 5 rétegben is. Lehet változtatni az arányokon, a színeken és az áttetszőségen is. Ezeket fel lehet majd tölteni a Bazárba, így a többi játékos alkotása is megcsodálhatóvá válik.
A feltalálás egy fantasztikusan nagy, átfogó jártasság. A ravasz Simek a roncstelepen gyűjtögethetnek hulladékot, törött tárgyakat, vagy fel is robbanthatnak valamit a kézi detonátorukkal. Felhasználhatják ezeket az eszközöket arra is, hogy kiváló dolgokat állítsanak elő, mint például a padló higiénátor (megemeli a higiénia szükségletet, ha a Sim elmegy fölötte), vagy létrehozhatnak játékokat, kijelzőket, személyi fúrógépet, időgépet, és még személyi robotot is.
Ezeket az eszközöket fel lehet használni lehetőségek teljesítésére, vagy el lehet adni a bizományiban némi készpénzért.
A szobrászok számos anyagból hozhatnak létre mesterműveket, például agyag, fa, jég vagy fém felhasználásával. Ezek egyedi megjelenést kölcsönözhetnek a Sim lakásnak, vagy biztosíthatják megélhetését is.

Amit régóta vártunk, és ebben a kiegészítőben elérhetővé válik, az a telkek elhelyezése, törlése, és módosítása a Városszerkesztő menün belül. Habár a szomszédság szerkesztésére a legjobb és legátfogóbb eszköz még mindig a Világteremtő, azon játékosok számára, akik csak ilyen egyszerű dolgokat szeretnének elvégezni, ez kiváló alternatíva. A szomszédságban elhelyezhetőek lesznek díszítő elemek, mint pl. táblák, sziklák, és egyéb nagyobb díszítő elemek.

Az építés mód kedvezni fog az építész Simek számára, az egyéni tetőrészek magassága változtatható lesz, hozzáadtak egy több emeletes oszlopkészítő eszközt is.
Ha a Simed éppen nem tanul vagy nem dolgozik, biztosan örülni fog az új motorjának, ugráló asztalának, vagy az többi meglepetés holminak.

Az új karrierek hatással lesznek néhány korábbi karrierre is. Így például a mostani orvosi karrier a meglévő Gyógyászat karrierre épül, és új feladatokat kínál a kórházon kívül is. Ilyen például az ingyenes orvosi kezelés, oltás, valamint a lakosság ellátása megkérdőjelezhető gyógyszerekkel.

Bevezetésre kerülnek a jártasság-karrierek, ilyenek pl. a horgászat, ezermesterség, írás, a Simek pedig vállalkozóként regisztrálhatják magukat a Városházán.

A saját készítésű festményeket, szobrokat, stb. egy helyi áruházban lehet majd pénzre váltani (valószínűleg a korábban említett bizományiról van szó, eltérő a meghatározása a cikkekben), ugyanitt lehet eladni a begyűjtött drágaköveteket is.

Bevezetésre kerül egy új ingatlan rendszer, a játékosok megvásárolhatják bármely közösségi területet, majd átalakíthatják, feljavíthatják a saját ízlésük szerint. Ezzel hosszú távú jövedelemforrást biztosíthatnak Simeik számára.

Egyes munkahelyeket úgy alakítanak majd ki, hogy a Simed nélküled is végezhesse a munkáját, miközben Te éppen egy másikkal vagy elfoglalva. A magánnyomozóknál például választható lesz, hogy vegye lazán a munkáját vagy végezzen rendőri megfigyelést addig, amíg valami különleges feladatot nem kap. A tűzoltók sem oltják állandóan a tüzet, időt kell adni arra is, hogy jobban összeismerkedjen a munkatársaival, esetleg munkaidőben dolgozzon erőnléte fejlesztésén. A stylist és az építész karrier is olyan módban jelenik meg, amely szünetelteti a játékot, de ha ezt nem szeretnéd, a Simed még mindig megteheti, hogy a tervező asztal mellett figyeli a környezetét. Minden karrier hatalmas felelősségel és aktív munkával jár. Ez persze teljes figyelmet igényel, de vannak olyan lehetőségek, amelyekkel Simed előbbre juthat anélkül, hogy besegítenél. Természetesen a leghatékonyabb akkor leszel, ha Te magad irányítasz mindent. Hasonlóan a Világ Körül kiegészítőhöz, ott is, ha egynél több Simed utazott el, külön kihívás volt mindenki munkáját kézben tartani. De számos olyan lehetőséget is kínálunk, amellyel megkönnyítheted a dolgodat. Meg lehet csinálni!

 

 

A mappában található képek előnézete Álomálások

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.