Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sims 3-A világ körül

Vidd el simjeidet életük legizgalmasabb utazására a The Sims 3 A világ körül játékkal! Vajon gazdagság és siker lesz az osztályrészük, vagy a végzetükbe rohannak? Csak rajtad áll! Utazz velük egzotikus tájakra kincsek után kutatva! Sajátíts el új jártasságokat, ismerj meg új jellemvonásokat és zsebeld be a jutalmakat simed sikerei nyomán! Kutasd át az egyiptomi piramisok ősi királysírjait, válj a harcművészetek mesterévé a Távol-Keleten, és ismerd meg Franciaország híres helyszíneit és gazdag kulturális örökségét! A kaland a te ajtódon is kopogtat ? vajon mihez kezdesz majd vele?

 

  • Fogadj el kihívásokat, keress kincset, fedezd fel a barlangok mélyén rejtőző titkokat ? rengeteg kaland vár!
  • Járd be Kína, Egyiptom és Franciaország híres helyszíneit!
  • Sajátíts el új jártasságokat (tanulj meg például fotózni), és használd ki az új lehetőségeket!
  • Ismerkedj meg új, egzotikus tájakon élő simekkel és ismerd meg a kultúrájukat!
  • Tedd egyedivé simjeid otthonát a kalandozásokon összegyűjtött új stílusokkal és tárgyakkal!
  • Szerezz ingyenes SimPoint krediteket 6 ? értékben ? ezeket elköltheted majd a The Sims 3 Store-ban, de akár további, egyelőre bejelentésre váró online szolgáltatásokat is igénybe vehetsz velük.


Story:

 

Chaz története:

Chaz egy új személyiséggel rendelkezik, kalandor. Éppen a Simhara sivatagában "nyaral", amely egyike az új hely közül: Egyiptom, Kína, és Franciaország. Chaz egy kalandos nyaralást választott és szeretné felkutatni a piramisokat. De a bejárat el van zárva. Nagyon alaposan megvizsgálja a kőfalat, ami hirtelen kinyílik. E mögött található jó néhány üreg és bejárat. Óvatosan belép, mert bárhol csapdába eshet, ami a kalandját veszélybe sorolhatja.
- Megjegyzés: A piramis belső része normális falakkal van megépítve, ahogy az építés módban találkozhatunk vele. Így építhető labirintus is, ugyanis néhány objektum hegyes, de mégse az "igazi".
A görgeteg alatt a ládában, a falon vagy másik objektumon található a bejáratot nyíló szerkezet: kapcsolók, kulcsok vagy például egy lyuk a falon. A kioldás ezen az objektumon valami mást old ki, mint például egy ajtót. Azt amit Chaz ezelőtt nem tudott. Sétál "szobáról" "szobára", és egyszer csak valamelyik szobában rejtélyt kell megoldania, hogy tovább jusson.
- Megjegyzés: A játékosok csak azt a "szobát", helyiséget láthatják, amelyikben a Sim aktuálisan található és azokat, amelyeket már felfedezett. A felfedezetlen szobák el vannak sötétítve. Tehát bizonyos idő előtt nem látható a piramis összes része, szobája. Mindent, amit látunk, felfedezhető. De nem csak csapdák találhatóak a piramisban. Chaz éppen egy ládát fedezett fel, amiben pénz volt és arany. Ezeket valami ellenében egyedüli tárgyra cserélheti a 3 országban. Hogy hol és, hogy mi ellenében, arra a játékosoknak kell rájönniük.
- Tipp: A helyeket a családoddal fedezd fel. Ha egy családtag szabaddá tesz egy helyet, a másik családtag számára is elérhetővé válik, és folytathatja az előző családtag útját. Így gyorsabban jutsz el a piramis belsejébe. Négy emeletig hatolhat be Simed a piramis belsejében. A prezentáció során a bemutató ember megmutat egy nagy sziklát. "Ebben a nagy sziklában kaphattok egy különös utat, amelyet csak Kínában fedezhettek fel". Ezután muszáj visszamenni Egyiptomba, és erre a sziklára hivatkozni, ekkor további elágazások válnak szabaddá. Ami e mögött található még érdekesebb és értékesebb, több ráfordításra van szükség, hogy a kapcsolót elérhetővé tegyük.

Chaz nem tud tovább jutni, ezért muszáj másik utat választani. De ott akadályozzák őt a lángok, melyek a földből jönnek elő az úton. De mivel kalandor, mely egyike a három új személyiségjegynek, ezért előnyére válik a kalandja során. Tehát megkockáztathatja, hogy átmegy, de az tűzveszélyes. Szerencsére található a közelben egy kút. Gyorsan oda pattan, merít belőle és a tűz köré locsolja. Amikor a víz alá nyúl, felfedez valamit a víz alatt. Hajtja a kíváncsiság, elmegy, és lemerül a víz alá egyre lejjebb és lejjebb... Egészen lent felfedez egy kapcsolót. Ezt működésbe hozza. Amikor Chaz feljön a felszínre, kinyílik egy titkos ajtó, ahová a tüzet kikerülve el lehet jutni. "A Sim olykor lemerülhet egy kútba, ami összekötetéssel lehet egy másik kúttal, egy másik helyiséggel, ami után a felszínre jön." A következő szoba egy zárt ajtó. Chaz bízik a ládában, ami ezen ajtó mellett található, nyitott állapotban. Ebben található egy kő félhold formában. Felfedezz egy hozzá passzoló darabot a falon, összeteszi őket, ami ez által kulccsá formálódik, és így az ajtót kinyitja. Egyre beljebb megy a piramisban és felfedezz egy nagy szobát sok ládával és szarkofággal, melyben remélhetőleg további pénz és kincs található. Egyik ládát nyitja a másik után talál néhány pénzérmét, aranyat, és különös tárgyakat, melyeket még ki kell nyomoznia, meg kell ismernie. De akkor valami előre nem látható dolog történik. A szarkofág kinyílik, s egy dühös múmia jelenik meg ordítva. Chaznek valószínűleg sikerült őt felébresztenie. A múmia dühös a kalandunkra, ezért megfogja. Ha a csatát elveszíti az erős múmia ellen, átkozott lesz. Ha a következő 14 napban nem találja meg az ellenszert az átokra, ő maga is múmiává válik...
- Megjegyzés: A múmia nagyon összetett téma a Sims 3 Világ körül kiegészítőben sok titokkal és egyedüli tulajdonsággal. Nem akarunk túl sokat elárulni. De viszont egy múmia a családodhoz csatlakoztatható, ha sok kaland és rejtély kerül megoldásra.

"Hozz létre saját katakombákat! A Sims 3 A Világ körül kiegészítőben egy saját kóddal lehetséges ez, saját hasonló katakombákat létrehozni, személyesen megépíteni, ráadásul még a hivatalos oldalon lévő Bazárba is feltölthető, vagy letölthető másé. Így létrehozható, hogy a kalandoknak más megoldásuk legyen. Ez sok lehetőséget ad, például a szobrok elhelyezését a padlón és a fent leírt kulcsokat, kutakat, ládákat, stb."

Sarah, Chaz barátnője időközben a táborban sátorozik.
- Megjegyzés: A sátorok tetszés szerint mozogathatók és elhelyezhetők. Ha Simed a sivatag közepén szeretne éjszakázni, akkor akár ott is felverheti sátrát. Így hosszabb utakra is elteheted különböző kalandokra-helyszínekre.
Chaz és Sarah tinédzser gyereküket otthon hagyták, mert csak öregebb korosztály vehet részt kalandokban. Sarah a táborban felfedez egy Nektár gépet. Sarah már volt Franciaországban, amit már kitapasztalt, és különböző szőlőfajtákat hozott magával az eszköztárában. Ezekkel megtölti a Nektár gépet, összetapossa a lábával, ezzel nedvet nyerve, melynek következtében a gépezet beindul és elkezd termelődni a nektár, mely egyébként elraktározható. A nektárnak hosszabb idő kell a megérésre, minél tovább érlelődik, annál jobb lesz. És minél jobb a nektár, annál magasabb lesz Simed hangulata és az élvezete a gyümölcslének. A nektárt akár el is adhatod, és elnevezheted egyedüli keverékeidet a gyümölcsökből.

A nektárkészítési jártasság mellett lesz még egy harcművészeti jártasság, ami Kínában tanulható meg. A gyakorló eszköz egy Fa-Dummy, ezen lehet majd gyakorolni. A gyakorlás a fa leverése, később pedig a Simnek a követ kell a kezével széttörni, ami előnyös e jártasság fejlesztésére. A harcművészet mindenek előtt azért előnyös, ha majd egy Sim összetűzésbe kerül egy múmiával. Magas jártasság szinten lévő harcművészeti jártasság befolyásolja a bunyó kimenetelét a múmiával. Franciaországban is lesz egy oda illő személyiségi jegy, ami a "Fényképész-szem", a jártasság pedig a fotózás. A fejlesztők erre is nagy hangsúlyt fektettek, és kreatívan kidolgozták. Egy új fényképezőgéppel fejleszthető e jártasság. A Simed megrendeléseket kap, bizonyos épületeket és más Simek fényképezésére. Például így hangzik egy feladat: Fotózd le a szfinxet és az Eiffel tornyot. Ekkor a Simedet Egyiptomba és utána Franciaországba kell küldened, hogy lefényképezze ezeket a nevezetességeket. A legjobb ebben az újításban az, hogy a játék felismeri azt, amit a Simed fotóz. Így felismeri a játék a tárgyat, és a feladatod teljesítve lesz. A játék a Simeket is felismeri a fotón. Ahogy már említettük, a helyek nagyon részletesen ki vannak dolgozva. A különleges objektumok mellett, mint például a kígyóbűvölő Egyiptomban, a motorkerékpár Franciaországban, a kultúrához megfelelően viselkednek a Simek. Tehát megfelelő személyiségük van, megfelelően öltözködnek, és ezen kívül megfelelő az ország megjelenése. Az új kulturális tárgyak mellett vannak új állatok is. Egyiptomban a Simed találkozhat krokodilokkal. A közönség bánatára sajnos nem lehet továbbra sem a tengerben fürödni. Minden kaland, nyaralás egyszer a végéhez ér. De ezt a Simed nem választhatja ki. A Sims 3 Világ körül kiegészítő Vízum-pontokat ad. Ez a tartózkodási helyet hosszabbítja meg, ami kalandok sikeres teljesítésével, kincsek találásával, a kultúra megismerésével, jártasságok javításával, és az ott lévő barátok szerzésével növelhető. Ezek a Vízum-pontok egy kalandok naplóban lesznek. Tehát egy könyv statisztikával: tartalmazza a kalandokat, milyen kincseket gyűjtöttél, miket fedeztél fel, stb - ezek mind ki listázásra kerülnek ebben a naplóban. Ha Simed sok Vízum-pontot szerzett, a sátorból egy üdülőházba költözhet, ami kényelmesebb. De hotelek nem lesznek.
Végszó: Van még néhány hónap a megjelenésig, és eddig csak Egyiptomba nyerhettünk bepillantást. Franciaországról és Kínáról csak kevés infót tudtunk meg a fejlesztőktől, mert még ezek nem találhatóak a fejlesztői változatban. De eddig nagyon érdekes dolgokat tudtunk meg, és egy új kalandos-játékmenetet ad ez a kiegészítő, ami már majdnem egy szerepjáték, aminek bizonyára sok rajongó örül.

 

 

 

A mappában található képek előnézete Világ körül

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Most stylomastoid palpate dryer weights redislocates missed.

(acipihud, 2020.02.28 05:04)

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxil <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin</a> sxv.vsoe.simsthree.eoldal.hu.ouo.xp http://mewkid.net/who-is-xandra/

Remember mutations worst, throughout owe binding 1.

(isutileo, 2020.02.28 04:15)

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin</a> ajs.qnxb.simsthree.eoldal.hu.mzb.dj http://mewkid.net/who-is-xandra/

Costly blood influence symptoms

(AsisaArrimimig, 2018.10.11 23:54)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-paiement-par-cheque/

Blood albatross chart

(AsisaArrimimig, 2018.09.27 15:00)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/commander-cialis-generique-2/